Το BEYOND: Two Souls KAI με ελληνικούς υπότιτλους

Posted: September 9, 2013 by raccoon98 in Video Games

Όπως επισήμως ανακοίνωσε η Sony Hellas

Μια ακόμα σημαντική κίνηση σε παιχνίδι του PlayStation 3 έρχεται από τη Sony Hellas. Αυτή τη φορά αφορά στο Beyond Two Souls, το “interactive drama” από την Quantic Dream. Όπως ανακοίνωσε η Sony Hellas, το νέο πόνημα του David Cage θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με ελληνικούς υπότιτλους. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Το BEYOND: Two Souls™ κυκλοφορεί στις 9 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο PlayStation®3 [PS3™]  και με ελληνικούς υπότιτλους

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ που συνδυάζει τη χολυγουντιανή κινηματογραφική μαγεία με πρωτοποριακό gameplay

Αθήνα 6 Σεπτεμβρίου 2013: Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοινώνει ότι ο πολυαναμενόμενος τίτλος BEYOND: Two Souls θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation®3 [PS3™] στις 9 Οκτωβρίου, με ελληνικούς υπότιτλους.

Ο συναρπαστικός και πρωτότυπος αυτός τίτλος θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού, με τα όρια μεταξύ του gaming και της κινηματογραφικής εμπειρίας να μην είναι ορατά, καθώς ο gamer βυθίζεται σε έναν κόσμο μυστηρίου και αναζήτησης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε δύο κορυφαίους ηθοποιούς του Χόλλυγουντ, την Ellen Page (Juno, Inception), η οποία υποδύεται μια νεαρή γυναίκα που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις καi τον Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man) στο ρόλο του αινιγματικού επιστήμονα που παρακολουθεί μεταφυσικά συμβάντα για λογαριασμό της κυβέρνησης.

Στο BEYOND: Two Souls θα παίξετε διατρέχοντας τη δεκαπεντάχρονη ιστορία της Jodie, βιώνοντας τις πιο δυνατές εμπειρίες της ζωής της και διαμορφώνοντας την εξέλιξη της ιστορίας με τις αποφάσεις σας.

Το BEYOND: Two Souls™, ανέπτυξε η Quantic Dream, δημιουργός του πολυβραβευμένου Heavy Rain™, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις συναρπαστικές τεχνικές αφήγησης, που θα παρασύρουν τους gamers σε μια εμπειρία κινηματογραφικών προδιαγραφών. \

 

ΠΗΓΗ: gameover.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s