Χαρμάνης ΣΙΣΙΧΑΧΑ – O Πορτιέρης

Posted: August 4, 2013 by Apo in Technology

xarmanis-portieris

Είναι πολλά τα χρόνια που έχουνε περάσει και πολλοί οι παράγοντες που δεν άφησαν ποτέ να κυκλοφορήσει ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Χαρμάνη. Ωστόσο τόσα χρόνια μετά, καταφέραμε και ψήσαμε τον Billy να κυκλοφορήσει έστω και ένα κομμάτι από το album “ΣΙΣΙΧΑΧΑ” που ηχογραφήθηκε το 2002 με συμμετοχή από Μηδενιστή και Εισβολέα για την Ηχοκρατορία!’

Το ύφος του project ήταν ένας καθαρά ΖΝ δίσκος του Χαρμάνη με συμμετοχές από τους Άλφα Γάμα και τους Ζωντανούς Νεκρούς και μόνο! Ανάμεσα σε αυτά, μας έγιναν γνωστά και άλλα τρία κομμάτια με τίτλο “Εξόριστος”, “Πάντα κερδίζω” (για τα οποία μας είχε μιλήσει στην πρώτη του συνέντευξη στο hiphop.gr το 2000) και το “Έχω Λιώσει”. Δυστυχώς πέρα από αυτά και ελάχιστα άλλα tracks δεν ηχογραφήθηκε ποτέ ολόκληρο το CD. Άλλες παραγωγές έχουν παρθεί ενώ στίχοι έχουν μπει σε άλλες δουλείες του Χάρμα.

 

Όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας μικρή και μεγάλη αναπολούμε πάντα ένα κομμάτι απ΄τα παιδικά μας χρόνια. Στήστε καλά τα αυτιά σας και κλείστε τα στόματα σας γιατί αυτό που θα ακούσετε είναι real Χαρμάνης feneOne ΖΝ σχολή κουφάλες μαζί με τον βρόμικο Μήδε Μεγάλο Ήρωα και τον Εισβολέα από Άλφα Γάμα εποχές.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s