Έλληνας gamer επιχειρεί να μπει στο ρεκόρ Guinness

Posted: July 29, 2013 by raccoon98 in Video Games

71421_692688287412296_1204935593_n

Ως launch event για το καινούριο Site άλλα και την LoL team “ArchetypeGaming“ , ο Αλέξης “Archetype” Ευσταθίου, αποφάσισε να σπάσει ένα Guinness Record!  Η προσπάθεια θα γίνει για το  “Longest videogame marathon on a Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) game” και ο χρόνος που χρειάζεται είναι 48 ώρες!

Στις 2 Αυγούστου λοιπόν, σε συνεργασία με τα Gnet Αμαρουσιου αλλά και την Εψα, o Archetype θα βρεθεί στην Αθηνά με σκοπό να stream-αρει για 48 συνεχόμενες ώρες!

189527_625478590810830_1048838050_n

Περισσότερες πληροφορίες για το Event μπορείτε να βρείτε στο Site αλλά και στο Facebook του Archetype Gaming.

Δείτε τι μας είπε για τον λόγο που σκέφτηκε την ιδέα  αυτή καθώς και για το πως το αντιμετώπισαν οι δικοί του άνθρωποι:

“Η ιδέα αυτή μου ήρθε όταν κατάλαβα ότι υπάρχει έλλειψη πρωτοτυπίας στον χώρο του gaming και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα. Ο κόσμος κοιτάει τα streams όχι μόνο για διασκέδαση, ή για να γευτεί την γλύκα του competitive gaming αλλά ταυτόχρονα ψάχνει στοιχεία που θα τον βελτιώσουν σαν παίχτη ή έστω θα τον βοηθήσουν να ανέβει στο Ranked Ladder. Τότε κατάλαβα ότι το site και η ομάδα μας εκτός από ποιοτικό υλικό χρειάζεται και ένα δυνατό και ενδιαφέρον Launch event. Το ρεκόρ γκίνες τραβάει την προσοχή από όλη την gaming σκηνή και όχι απλά απ’το LoL ενώ ταυτόχρονα μας δίνει την ευκαιρία να προβάλλουμε την προοπτική ενός Diamond παίχτη ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερα ακονισμένες τις ικανότητες τοy όπως εμένα. Έτσι ο κόσμος βλέπει έναν πιο προσιτό τρόπο να βγει από το elohell χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλοί παίχτες. Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε να καταρρίψουμε τον μύθο του EUW>EUNE παίζοντας στον west και να προσφέρουμε ποικιλία στους θεατές.

Η διοργάνωση του event ήταν ιδιαίτερη πρόκληση για εμάς καθώς αγωνιστήκαμε να τραβήξουμε την προσοχή μεγάλων εταιριών όπως η Raidcall, Ozone Gaming και IObit και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Σίγουρα όμως άξιζε τον κόπο καθώς οι απόπειρες μας είχαν καρπούς και τώρα πλέον έχουμε πολύ υλικό σε hardware και software για να προσφέρουμε στους θεατές μας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε πόσο σοβαρά βλέπουμε την πορεία μας στην gaming σκηνή και υποσχόμαστε στους υποστηρικτές μας ότι όσο έχουμε την προσοχή και υποστήριξή τους θα τους προσφέρουμε το καλύτερο σε θέαμα και υλικό.

Οι γονείς μου ανησύχησαν λίγο όταν άκουσαν πως θα παίζω για 48 ώρες. Ευτυχώς για εμένα και για αυτούς όμως θα έχουμε παρόντα άνθρωπο ο οποίος μου έχει ήδη φτιάξει διατροφή και πρόγραμμα με διαλείμματα για να κυλίσει ομαλά η απόπειρα και για να καθησυχαστούν και αυτοί λίγο! Φυσικά το έχω ήδη επιχειρήσει για να δοκιμάσω τα όρια μου και όλα πήγαν καλά..”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s