4 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Posted: May 9, 2013 by GiannisIakovakis in Sports

Παίξε με το χρόνο και ξέχασε τις επαναλήψεις

Η παρακάτω μέθοδος θα σε φτάσει στα άκρα και θα τεστάρει την θέληση και την επιμονή σου, ισχυρίζεται  ο C.J Murphy προπονητής από την Μασαχουσέτη. Ξεκίνησε με 3 σετ της 1ης άσκησης και συνέχισε με τις επόμενες τρεις. Το μυστικό είναι να μην μετράς επαναλήψεις αλλά να εκτελείς την κάθε άσκηση για 30 δευτερόλεπτα, Ξεκουράσου 30 δευτερόλεπτα μεταξύ των ασκήσεων και κάνε άλλες δύο φορές τον κύκλο.

1

Εμπολέ-ζετέ με αλτήρες

Κράτησε 2 αλτήρες μπροστά από τα λυγισμένα γόνατα σου. Με μια εκρηκτική κίνηση τέντωσε τα πόδια και μετέφερε τους αλτήρες πάνω στους ώμους σου με τους αγκώνες να κοιτάνε μπροστά. Συνέχισε τεντώνοντας τα χέρια και φέρε τους ώμους πάνω από το κεφάλι. Επανέφερε το σώμα στην αρχική θέση.

2

Όρθια κωπηλατική με ημικάθισμα

Στάσου μπροστά από μια τροχαλία και πιάσε την λαβή με τα δύο χέρια τεντωμένα. Λύγισε τα γόνατα σου ώστε οι μηροί να έρθουν παράλληλα με το έδαφος.

Τέντωσε τα πόδια και φέρε την λαβή κοντά στο στήθος. Τέντωσε τα χέρια και επανέφερε το σώμα στην αρχική θέση.

3

Συνδυαστικές κάμψεις με αλτήρες

Στάσου όρθιος με δύο ελαφρούς αλτήρες στα χέρια σου. Λύγισε τα γόνατα και τον κορμό ώστε οι αλτήρες να αγγίξουν το πάτωμα. Στη συνέχεια κλώτσησε τα πόδια προς τα πίσω για να λάβεις θέσεις για κάμψεις. Εκτέλεσε μια κάμψη και με αντίθετη κίνηση επανέφερε το σώμα στην αρχική θέση.

4

Συνδυαστική άσκηση κοιλιακών

Ξάπλωσε ανάσκελα κρατώντας με τεντωμένα χέρια πάνω από το στήθος 2 αλτήρες. Σήκωσε τα πόδια ψηλά και τεντωμένα προς τα δεξιά μετά προς τα αριστερά και στην συνέχεια προς το κέντρο. Επανέφερε τα πόδια στην αρχική θέση και εκτέλεσε έναν κοιλιακό υψώνοντας τον άνω κορμό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s