Οι νικητές του HipHop International Greece 2013

Posted: April 30, 2013 by Apo in HipHop

Η μεγαλύτερη γιορτή για το streetdance στην Ελλάδα τελείωσε με απόλυτη επιτυχία. Όλα ξεκίνησαν μία μέρα νωρίτερα με τα σεμινάρια χορού από τους κριτές του διαγωνισμού Javier Ninja (USA), Griscka (France) και Romss (France). Πάνω από 100 συνολικά χορευτές συμμετείχαν κερδίζοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες. To Deree Gym – The American College Of Greece γέμισε ασφυκτικά από 1400 άτομα, δείχνοντας στη πράξη την ανοδική πορεία του Streetdance στη χώρα μας.

57 συνολικά ομάδες διαγωνίστηκαν στις 4 κατηγορίες για τις 3 πρώτες θέσεις που οδηγούν στο μαγευτικό Las Vegas! Στην κατηγόρια 18+ νικητές αναδείχθηκαν οι POWER STRANGERS από Θεσσαλονίκη κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 3000€ και δώρα συνολικής αξίας 2000€.

Δείτε το video εδώ: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0L1DoJ-71Wo

Την δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι DRAMA QUEENS (Θεσσαλονίκη) και MONKEY BUSINESS (Αθήνα). Στην μεσαία κατηγόρια (13-17) την πρώτη θέση κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι CELEBRITY από Κύπρο με τους REBIRTH (Περαία) και HIP HAPPENS (Θεσσαλονίκη) να καταλαμβάνουν αντίστοιχα τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Η κατηγόρια 7-12 χρόνων είχε συνολικά 10 συμμετοχές και οι REAL CREW JUNIORS από Λάρισα κατέκτησαν την πρώτη θέση. Την δεύτερη θέση κατέλαβε μια ακόμα ομάδα από Περαία οι FLAVA και την τρίτη θέση οι B.T.F. Juniors από Λιβαδειά.

Στην καινούργια κατηγόρια του MEGA CREW που έκλεψε και τις εντυπώσεις είχαμε συνολικά 3 ομάδες από Αθήνα , Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Νικητές αναδείχθηκαν οι JOINT FORCES (Θεσσαλονίκη) ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι UNITED SDC CREW (Αθήνα) και REAL GANGSTA (Λάρισα).

Στους ατσάλινους τροχούς ο Dj Kid Stretch και στην παρουσίαση η Jο φρόντισαν να ξεσηκώσουν το κόσμο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οι 12 ομάδες και στις 4 κατηγόριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα / Κύπρο στα τελικά του Hiphop International 2013 στο Las Vegas από 06 μέχρι 11 Αυγούστου.

Photos / Φωτογραφίες

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s