Κατηγορούμενος για οικογενειακή βία ο Coolio

Posted: April 21, 2013 by Apo in HipHop

Τα ερωτικά τρίγωνα ποτέ δεν έχουν αίσιο τέλος, ειδικά αν δεν είναι ταινία πορνό. Μάλλον το πάθημα θα γίνει μάθημα στο μεγάλο κατά τα άλλα west coast rapper, Coolio, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα όταν η σύντροφος του και μητέρα του παιδιού γύρισε στο σπίτι.                          coolio

 

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ο rapper την χτύπησε στο πρόσωπο και την σώριασε στο πάτωμα, όταν το “ζευγαράκι” προσπάθησε να φύγει από το σπίτι ο Coolio προσπάθησε να πάρει στο αυτοκίνητο και το παιδί τους, κάτι που προσπάθησε να αποτρέψει η σύντροφος του και στην προσπάθειά της αυτή τραυματίστηκε στο πόδι από την ρόδα του αυτοκινήτου την ώρα που το παράνομο ζευγάρι τρέπονταν σε φυγή.

Όταν οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν για να τον συλλάβουν ο ίδιος είπε ότι αυτός είναι το θύμα, επειδή στην μεταξύ τους φιλονικία τραυματίστηκε πρώτος από την σύντροφό του στο πρόσωπο με εκδορές που ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση ζήλιας. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν από την κατάθεση αυτή και ο Coolio βρέθηκε την πρώτη Απριλίου κλειδωμένος σε κελί φυλακών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s